Grillowane Kotlety Miętowo-Jagnięce
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Grillowane kotlety miętowo-jagnięce mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, czosnek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce i miętowe Chimichurri, Grillowane Kotlety Jagnięce Ze Świeżą Miętą, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Miętowo-Winne.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z kotletów.
Połączyć cebulę, 3 łyżki mięty, czosnek i pieprz w dużej wytrzymałej, zip-top plastikowej torbie.
Dodaj kotlety; uszczelnij torebkę i wstrząśnij, aż kotlety będą dobrze pokryte. Kotlety marynować w lodówce co najmniej 3 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Usunąć kotlety z marynaty; wyrzucić marynatę. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieścić kotlety na stojaku; grill, pokryte, 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Aby służyć, umieść kotlet na każdym talerzu.
Posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżkami mięty.