Grillowane kotlety jagnięce z Ouzo i gałką muszkatołową

Grillowane kotlety jagnięce z Ouzo i gałką muszkatołową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 924 kalorie, 37g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $7.24 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka popękanych ziaren pieprzu, sól, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Z Grilla, Kotlety Jagnięce Z Grilla, oraz Kotlety Jagnięce Z Grilla.
Instrukcje
Wlać ouzo do płytkiego naczynia na tyle dużego, aby utrzymać kotlety jagnięce w jednej warstwie; dodać oliwę z oliwek, gałkę muszkatołową, ziarna pieprzu i dużą szczyptę soli. Włącz kotlety w marynacie do herbu.
Odstawić w chłodnej temperaturze pokojowej na 3 godziny, obracając kotlety co 30 minut.
Kotlety wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grillować kotlety na średnio gorącym ogniu, fastrygowanie często z marynatą, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i średnio rzadko w ciągu, około 8 minut na stronę.