Grillowane kotlety jagnięce i pikantny homar z puree ogrodowym

Grillowane kotlety jagnięce i pikantny homar z puree ogrodowym
Grillowane kotlety jagnięce i pikantny homar z puree ogrodowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1070 kalorii, 69g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ser ricotta, liście mięty, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z puree z karczocha, chrupiącymi karczochami i oliwą Cerignolan, Pikantne Kotlety Jagnięce Z Grilla, oraz Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób Puree ogrodowe: zagotuj duży garnek z osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać groszek, szparagi porady, i fasolka szparagowa i gotować, aż jasnozielony i chrupiące przetargu, o 3 protokół. (Jeśli używasz mrożonego groszku, możesz je wrzucić w ostatniej chwili do rozmrożenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Odcedzić, przelać do miski z osoloną lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie, i ponownie odcedzić. Zapisz kilka kawałków każdego warzywa do wykorzystania jako dekoracji. Ostudzone warzywa przecier w robocie kuchennym, wlewając oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj ricotta i szalotki i proces ponownie. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Przez CiastoPrzez Ciasto
1
Kotlety jagnięce posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na średnim ogniu przez około 8 minut na stronę średnio rzadką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.
3
Dla homara: w małym rondlu na małym ogniu roztopić masło z pomidorem, tymiankiem, solą i pieprzem. Gotować przez około 5 minut, aby rozbić pomidora; odstawić. Ogony homara zalać oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj je po stronie skorupy przez około 5 minut. Obróć je i łyżka na niektóre z masła pomidorowego; gotować przez kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogony HomaraOgony Homara
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Zdjąć z grilla i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby służyć: łyżka Hojny kopiec Puree ogrodowego na talerzu.
6
Umieść kotlet jagnięcy na puree ogrodowym i umieść ogon homara obok niego. Łyżka masła pomidorowego nad homarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Kotlet jagnięcy udekoruj zastrzeżonymi warzywami i liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn