Grillowane kotlety jagnięce, fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette

Grillowane kotlety jagnięce , fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 891 kalorii, 96g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cukier, kotlety jagnięce, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pomidory z fasolą Muszelkową Vinaigrette, Naleśniki z serem Cheddar, z pomidorem, awokado i ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Grillowana kiełbasa jagnięca z kozim serem, pomidorami, oliwkami i ziołami.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Posypać kotlety z solą i lekko pokruszony pieprz, i grill, aż ledwo gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z fasolką szparagową i pomidorami.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Orzeszki piniowe rozłożyć na płytkiej patelni i piec w piekarniku około 10 minut, aż golden.In duża patelnia osolonej wody, gotować fasolę, mieszając raz, aż będzie miękka. Około 4 minut.
Odcedzić natychmiast i uruchomić pod chłodną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Fasolę odcedzić i osuszyć układając ją na półmisku.
Umieść kliny pomidorowe na brzegach, a układ ten ułożyć kotletami jagnięcymi.Tymczasem na małej patelni, gotować boczek na małym ogniu, aż ostry i złoty, o 10 protokół.
Wylać wszystko, ale o 2 łyżki tłuszczu i dodać olej na patelni. Wymieszać z octem, cukrem i dużą szczyptą soli i pieprzu, wymieszać do włączenia dobrze.
Wlać mieszaninę na wierzchu jagnięciny i fasoli.
Udekoruj orzeszkami pinii i podawaj, gdy Vinaigrette jest jeszcze ciepły.