Grillowane kotlety jagnięce, fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette

Grillowane kotlety jagnięce, fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette
Grillowane kotlety jagnięce , fasola i pomidory z ciepłym bekonem Vinaigrette mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 891 kalorii, 96g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cukier, kotlety jagnięce, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pomidory z fasolą Muszelkową Vinaigrette, Naleśniki z serem Cheddar, z pomidorem, awokado i ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Grillowana kiełbasa jagnięca z kozim serem, pomidorami, oliwkami i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Posypać kotlety z solą i lekko pokruszony pieprz, i grill, aż ledwo gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z fasolką szparagową i pomidorami.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Orzeszki piniowe rozłożyć na płytkiej patelni i piec w piekarniku około 10 minut, aż golden.In duża patelnia osolonej wody, gotować fasolę, mieszając raz, aż będzie miękka. Około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odcedzić natychmiast i uruchomić pod chłodną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Fasolę odcedzić i osuszyć układając ją na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Umieść kliny pomidorowe na brzegach, a układ ten ułożyć kotletami jagnięcymi.Tymczasem na małej patelni, gotować boczek na małym ogniu, aż ostry i złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wylać wszystko, ale o 2 łyżki tłuszczu i dodać olej na patelni. Wymieszać z octem, cukrem i dużą szczyptą soli i pieprzu, wymieszać do włączenia dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wlać mieszaninę na wierzchu jagnięciny i fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Udekoruj orzeszkami pinii i podawaj, gdy Vinaigrette jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn