Grillowane kotleciki jagnięce z sosem musztardowym Barbecue

Przepis na Grillowane kotlety jagnięce z musztardowym sosem grillowym można przygotować w około 55 minut. Za 1,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 301 kalorii, 9 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji 4 lipca. Udaj się do sklepu i kup ocet sherry, miód, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni grillowej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 31% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Podobne przepisy obejmują grillowane kotlety jagnięce z musztardowym sosem grillowym, grillowane kotlety jagnięce z musztardą borowików i grillowane kotlety jagnięce z musztardą Almy.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszaj musztardę, ocet, ketchup, melasę, miód, syrop klonowy i ocet z wina ryżowego, dopraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj i odstaw w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem. Można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej grill do wysokiego poziomu lub patelnię grillową na dużym ogniu. Dopraw jagnięcinę z obu stron solą i pieprzem do smaku i posmaruj olejem rzepakowym.
Połóż kotlety na grillu i smaż na złoty kolor i lekko zwęglone, od 3 do 4 minut.
Posmaruj sosem, następnie odwróć kotlety i kontynuuj grillowanie do średniego stopnia, jeszcze 2 do 3 minut, smarując wierzch większą ilością sosu.
Zdjąć kotlety z grilla na półmisek.
Posmaruj większą ilością sosu i odstaw na 5 minut.
Udekoruj solą morską i szczypiorkiem.
Podawaj po 2 kotlety na osobę.