Grillowane Kminkowo-Kukurydziane Polędwiczki Wieprzowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Grillowane Kminkowo-kukurydziane polędwiczki wieprzowe mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sos sojowy, polędwiczki wieprzowe, kminek-mąka kukurydziana rub, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa w polędwicy kukurydzianej i-Chile-kminku, Grillowane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Grillowane polędwiczki wieprzowe z przyprawami Jamajskimi.
Instrukcje
Przygotować Kminkowo-Kukurydzianą Rub.
Polędwiczki z sosem sojowym. Rub 2 łyżki rub równomiernie na każdej polędwicy, naciskając wcierać na polędwice. Rezerwa pozostałego rub do innych zastosowań.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Polędwiczki umieścić na stojaku; grill, pokryte, 15 minut lub do mięsa termometr włożony do najgrubszej części polędwiczki rejestruje 160, obracając od czasu do czasu. Odstawić polędwiczki na 5 minut; pokroić w plasterki.