Grillowane Kliny ziemniaczane z gorącym czosnkiem, czerwonym Chili, parmezanem i pietruszką

Grillowane Kliny ziemniaczane z gorącym czosnkiem, czerwonym Chili, parmezanem i pietruszką
Need a przystawka bezglutenowa? Grillowane Kliny ziemniaczane z gorącym czosnkiem, czerwonym Chili, parmezanem i pietruszką może być super przepis, aby spróbować. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka parmigiano-reggiano, płatki chili, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczony Czosnek Parmezan Ziemniaki Kliny, Pieczony Czosnek Parmezan Ziemniaki Kliny, oraz Chrupiący Pieczony Czosnek Parmezan Ziemniaki Kliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w garnku z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować ziemniaki do miękkości, ale nadal twarde, o 40 protokół. Ziemniaki muszą być gotowane przez i widelec przetargu, ale nadal trzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i umieścić na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Ostudzić, a następnie pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Ziemniaki posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill na złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu, aż zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zdjąć z ognia i natychmiast dodać czosnek, czerwone płatki chili i pietruszkę i odstawić na 1 minutę. Doprawić oliwę solą i pieprzem, do smaku i skropić ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Posypać serem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn