Grillowane kiełbaski ze śliwkami i boczkiem
Grillowane kiełbaski ze śliwkami i boczkiem wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułki z kiełbasą, wykałaczki, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak ze śliwkami i boczkiem, Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smak ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką, oraz Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nakłuj osłonkę każdej kiełbasy w kilku miejscach, aby zapobiec ich pęknięciu.
Umieść kiełbaski w garnku, zalej wodą i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować na wolnym ogniu 8 minut.
Wyjąć z garnka i ostudzić.
Umieść wykałaczki w małej misce z wodą i namocz 10 minut, aby zapobiec poparzeniu na grillu.
Kiełbaski pokroić w połowie długości. Włóż 3 śliwki do otworu. Zawiń plasterek boczku wokół kiełbasy w spiralę i zabezpiecz dwoma wykałaczkami. Powtórz z wszystkimi 6 kiełbasami.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Umieść kiełbaski na rozgrzanym grillu i gotuj, obracając raz, aż do pożądanej doneness, lub aż boczek jest rumiany.
Podawać na bułkach z pożądanymi przyprawami.