Grillowane kanapki z rybami z halibuta z sosem tatarskim

Grillowane kanapki z rybami z halibuta z sosem tatarskim
Grillowane kanapki z rybami Halibut z sosem tatarskim to pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1175 kalorii, 44g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na 9,02 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka endywii, koperek, pikle relish i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Kanapki z halibuta z pikantnym sosem tatarskim, Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym, oraz Kanapki z mąki kukurydzianej z rybą w sosie tatarskim Old Bay.

Instrukcje

1
Rozgrzej nieprzywierającą lub dobrze przyprawioną żeliwną patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Kawałki halibuta skropić olejem, następnie doprawić przyprawą krabową, solą i pieprzem. Grill na gorącej patelni 4 lub 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
HalibutHalibut
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W małym naczyniu umieścić roztopione masło i dodać sok z 1/2 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Połącz wszystkie składniki sosu tatarskiego w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Lekko tostować bułki na patelni grillowej po wyjęciu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Aby zmontować, umyj spody bułki i ryby z masłem cytrynowym. Top ryby z pomidorem i sałatą i Slater wierzch bułki z sosem tatarskim, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
7
Podawać z sałatką szparagową i fantazyjnymi frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Podgrzej szalotkę i olej w bezpiecznym naczyniu kuchennym przez 30 sekund lub na małej patelni na płycie kuchennej na średnim małym ogniu przez 5 minut. Pozostawić olej do schłodzenia z powrotem do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Trzymaj włócznię szparagów na każdym końcu i zatrzaśnij ją. Włócznia pęka tam, gdzie delikatne wierzchołki spotykają się z twardymi spodami. Ułóż złamaną włócznię z pęczkiem oczyszczonych szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
10
Wytnij włócznie za pomocą wytycznych pękniętej włóczni. Par gotować szparagi Topy w 1 cal gotującej się wody przykryte przez 3 do 5 protokół. Schłodzić pod zimną bieżącą wodą i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki pod kątem i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Połącz posiekane, ugotowane szparagi z rozdrobnioną endywią, czerwoną papryką, gotowanym makaronem, zielonym groszkiem i posiekaną natką pietruszki. Groszek rozmrozi się, gdy wrzucisz sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
EndiveEndive
13
Wlać ocet do małej miski i ubić w schłodzonym oleju szalotka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Wlać sos na sałatkę i wrzucić. Doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku i wrzucić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
15
Czas przygotowania: 10 minut
16
Czas przyrządzenia: 20 minut, łącznie z makaronem
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
17
Łatwość przygotowania: łatwa

Składniki

454papryka habaneroszparagi, cienkie włócznieszparagi, cienkie włócznie4liściesałata zielona lub Bostońskasałata zielona lub Bostońska2Spód: okruszki z herbatników grahamKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)10ostrza świeży szczypiorek, posiekany lub 2 cienkie szalotki cienko pokrojoneostrza świeży szczypiorek, posiekany lub 2 cienkie szalotki cienko pokrojone227papryka habaneromakaron muszkatołowy, farfalle, gotowany do al dente i chłodzonymakaron muszkatołowy, farfalle, gotowany do al dente i chłodzony2warzywo (np. szpinak)przyprawa do gotowania krabów (polecane: Old Bay)przyprawa do gotowania krabów (polecane: Old Bay)4chrupiące rolki, splitchrupiące rolki, split2endywia, rdzeniowana i cienko krojonaendywia, rdzeniowana i cienko krojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana pietruszka z płaskim liściem, kilka garściposiekana pietruszka z płaskim liściem, kilka garści2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży posiekany koperekświeży posiekany koperek567papryka habaneroświeży halibut, pokrojony na 4 porcje, od 4 do 6 uncji każda, o grubości 1 calaświeży halibut, pokrojony na 4 porcje, od 4 do 6 uncji każda, o grubości 1 cala1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek extra virgin, eyeball itoliwa z oliwek extra virgin, eyeball it4trochę posiekanej cukiniiOlej roślinny lub oliwa z oliwek, do skropieniaOlej roślinny lub oliwa z oliwek, do skropienia2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek zielony mrożonygroszek zielony mrożony3kropleKilka sosu pieprz cayenneKilka sosu pieprz cayenne1koperek lub na wpół kwaśny ogórek, drobno posiekanykoperek lub na wpół kwaśny ogórek, drobno posiekany1torbachipsy dla smakoszy, preferowane chipsy marki Terra w smaku cebuli i czosnku Yukon Goldchipsy dla smakoszy, preferowane chipsy marki Terra w smaku cebuli i czosnku Yukon Gold1smallsczerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez lub majonez o obniżonej zawartości tłuszczumajonez lub majonez o obniżonej zawartości tłuszczu4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1małeszalotka lub 1/2 dużej szalotki, drobno posiekanejszalotka lub 1/2 dużej szalotki, drobno posiekanej2Spód: okruszki z herbatników grahamsweet pickle relishsweet pickle relish1łyżka czerwony ocet winnydojrzałe pomidory w plasterkachdojrzałe pomidory w plasterkach3Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny białyocet winny biały

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn