Grillowane Kanapki Z Indykiem I Śliwkami
Grillowane kanapki z indykiem i śliwkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, chleb pełnoziarnisty, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kanapki wieprzowe z grillowanym chutneyem śliwkowym i kapustą, Grillowane Śliwkowe Polędwiczki Z Indyka, oraz Grillowane kanapki z indykiem i szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Odstawić mieszaninę na bok.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Umieścić 4 kromki chleba w jednej warstwie na patelni grillowej; grillować 3 minuty z jednej strony lub aż pojawią się ślady grilla.
Wyjąć chleb z patelni grillowej. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem.
Patelnia grillowa z natryskiem do gotowania.
Indyka posypać równomiernie solą.
Dodać indyka do patelni; grill 3 minuty lub aż do zrobienia, obracając po 1 1/2 protokół.
Spread 2 łyżeczki mieszanki majonezu na untoasted stronie każdego z 4 kromki chleba; top każdej porcji z około 2 1/4 uncji indyka. Podziel plastry śliwki równomiernie między kanapki; każdą porcję uzupełnij 4 liśćmi bazylii. Najlepsze kanapki z pozostałymi 4 kromkami chleba.