Grillowane kanapki z indykiem i szynką
Grillowane kanapki z indykiem i szynką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 189 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pomidory, Delikatesy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kanapki Z Grillowanym Gorącym Indykiem, Kanapki Z Indykiem Z Grilla, oraz Kanapki Z Indykiem Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez i musztardę w małej misce.
Rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na 1 stronie każdej z 4 kromek chleba. Na każdy plaster nałożyć 1 plaster indyka, 1 plaster szynki, 1 plaster sera i 2 plastry pomidora. Top z pozostałych kromek chleba.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kanapki na patelnię; gotować 4 protokół lub aż lekko rumiane. Przekręcić kanapki nad; gotować 2 minuty lub aż ser topi.