Grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z Curry Mayo

Grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z Curry Mayo
Przepis grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z curry Mayo jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 20g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, majonez, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z Curry Mayo, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez, oraz Grillowana kanapka z jabłkiem, boczkiem i cheddarem z pieczoną czerwoną cebulą Mayo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować szalotkę i curry w oleju w 12-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, 2 minuty, a następnie przenieść do małej miski i wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny. Wytrzyj patelnię do czysta i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wytnij 16 (1/4-cala) ukośne plastry (około 6 cali długości) z bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Po 1 stronie kromki posmarować masłem, następnie obrócić i po przeciwnej stronie posmarować majonezem curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Curry W ProszkuCurry W Proszku
4
Ser pokroić w cienkie plastry nie szersze niż plastry chleba. Ser podzielić na 8 kromek chleba, następnie polać koprem włoskim i pozostałymi kromkami chleba, boki posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
ChlebChleb
5
Patelnia ciepła na umiarkowanym ogniu do gorąca, następnie gotować kanapki w 2 partiach, obracając się raz i naciskając od czasu do czasu, aż rumiane i ser topi się, o 7 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Niezwykle pachnące powiewem soczystej śliwki mirabelle. Tak uwodzicielski i otwarcie wyrazisty z przyjemnym filigranowym dotykiem. Kompaktowy, ale żywy i wytrzymały. Delikatne nuty owoców pestkowych. Warstwy subtelnych odcieni i ładne pikantne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn