Grillowane kanapki wieprzowe z marynowaną czerwoną cebulą
Grillowane kanapki wieprzowe z marynowaną czerwoną cebulą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 550 kalorii, 39g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, polędwiczki wieprzowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane kanapki wieprzowe z marynowaną czerwoną cebulą, Kanapki Wieprzowe Z Grilla, oraz Kanapki Wieprzowe Z Grilla.
Instrukcje
Umieść pokrojoną cebulę w średniej misce.
Odstawić 10 minut; dobrze spuścić, a następnie wrócić do miski.
Dodaj sok, ocet i sól i wymieszaj, aby zmiksować. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Czosnek posiekać z solą do wklejenia; zeskrobać do małej miseczki.
Dodaj sos barbecue, sok pomarańczowy i sok z limonki do miski. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret do smaku pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Wymieszać pieprz, wędzoną paprykę i sól w małej misce.
Posypać przyprawy wymieszać równomiernie na obu polędwiczek.
Odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (wysokie ciepło). Polędwiczki grill odkryte 5 minut, przewracając się do sear wszystkie strony. Przykryć grill i nadal gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 63°, często obracając się i przesuwając się do chłodniejszej części grilla w razie potrzeby, o 15 minut dłużej.
Przenieś do deski do krojenia; pozostaw 10 minut.
Cienko pokroić polędwiczki w poprzek na okrągłe. Kopiec wieprzowiny na rolkach. Na wierzch wysuszone plastry cebuli, następnie skropić winegretem. Przykryć blaty i służyć, przechodząc dodatkowe plastry cebuli i vinaigrette oddzielnie.