Grillowane Kanapki Wegetariańsko-Indycze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych kanapek Wegetariańsko-indyczych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, indyka, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Kanapki Wegetariańskie, Grillowane Wegetariańskie Kanapki Banh Mi, oraz Grillowane kanapki Wegetariańskie z pesto kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Spryskaj kawałki papryki i plasterki cebuli sprayem do gotowania; posyp czosnkiem w proszku.
Ułożyć warzywa na grillu. Przykryć i grill na średnim ogniu 5 do 8 minut, obracając raz, aż do miękkości; wyjąć z grilla.
Pokrój kawałki pieprzu na pół.
Po jednej stronie kromki chleba posmarować 1 łyżeczką oleju.
Z drugiej strony 4 kromki chleba posmarować 1 łyżką sera. Na wierzchu 2 liście bazylii, 1 plasterek cebuli, 2 kawałki pieprzu i indyka. Na wierzchu kromka chleba, oliwa do góry.
Grill kanapki na średnim ogniu 2 do 4 minut, obracając ostrożnie raz, aż chleb jest tosty.