Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli

Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli
Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz chili, oliwę z oliwek, płaskie liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami, Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka, oraz Grillowana Sałatka z kopru włoskiego z Orzo i białą fasolą.

Instrukcje

1
Aby fasola, w rondlu, połączyć fasolę i zimnej wody na pokrycie przez 2 cale. Namoczyć fasolę na noc, następnie odcedzić i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 2 cale. Ewentualnie doprowadzić fasolę do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty, następnie zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić i dodać świeżej wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Dodać liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku do fasoli, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień na raz do bardzo niskiego dusić i gotować, aż fasola będą miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą morską i białym pieprzem. Odstawić fasolę do bulionu.Przygotuj średnio gorący ogień w grillu lub rozgrzej brojlery. Zanurz 8 długich drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, a następnie drain.To zrobić vinaigrette, w małej misce, ubić razem oliwę z oliwek i ocet, a następnie ubić solą i białym pieprzem. Zestaw aside.To zrobić salsa verde, w misce, za pomocą drewnianej łyżki, mash razem oliwy z oliwek i chleba do postaci pasty. Wymieszać pietruszkę, kapary, anchois, czosnek i ocet. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Odstawić.Nawlecz ciała kałamarnic i macki na szaszłyki. Zalać oliwą z oliwek i doprawić obie strony solą i białym pieprzem.Nasmaruj stojak na grilla papierowym ręcznikiem nasączonym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieść szaszłyki na stojaku do grilla lub broil 2 do 3 cali od źródła ciepła, obracając raz, aż kałamarnica jest lekko zabarwiony, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przenieść na talerz.
6
Fasolę odcedzić z prawie całego bulionu i wyrzucić liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku. W razie potrzeby podgrzać na małym ogniu.Wrzucić fasolę z połową vinaigrette. Wrzucić rukolę z pozostałym vinaigrette. Aby służyć, ułóż jedną czwartą rukoli na każdym talerzu i wierzch jedną czwartą fasoli i 2 szaszłyki kalmarów. Łyżka trochę salsa verde na każdym szaszłyku i podać pozostały sos na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Służy 4.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Collection, Seafood, autorstwa Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn