Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz chili, oliwę z oliwek, płaskie liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami, Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka, oraz Grillowana Sałatka z kopru włoskiego z Orzo i białą fasolą.
Instrukcje
1
Aby fasola, w rondlu, połączyć fasolę i zimnej wody na pokrycie przez 2 cale. Namoczyć fasolę na noc, następnie odcedzić i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 2 cale. Ewentualnie doprowadzić fasolę do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty, następnie zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i dodać świeżej wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Dodać liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku do fasoli, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień na raz do bardzo niskiego dusić i gotować, aż fasola będą miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą morską i białym pieprzem. Odstawić fasolę do bulionu.Przygotuj średnio gorący ogień w grillu lub rozgrzej brojlery. Zanurz 8 długich drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, a następnie drain.To zrobić vinaigrette, w małej misce, ubić razem oliwę z oliwek i ocet, a następnie ubić solą i białym pieprzem. Zestaw aside.To zrobić salsa verde, w misce, za pomocą drewnianej łyżki, mash razem oliwy z oliwek i chleba do postaci pasty. Wymieszać pietruszkę, kapary, anchois, czosnek i ocet. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Odstawić.Nawlecz ciała kałamarnic i macki na szaszłyki. Zalać oliwą z oliwek i doprawić obie strony solą i białym pieprzem.Nasmaruj stojak na grilla papierowym ręcznikiem nasączonym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Starty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Kałamarnica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki Warzywne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść szaszłyki na stojaku do grilla lub broil 2 do 3 cali od źródła ciepła, obracając raz, aż kałamarnica jest lekko zabarwiony, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki Warzywne
5
Przenieść na talerz.
6
Fasolę odcedzić z prawie całego bulionu i wyrzucić liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku. W razie potrzeby podgrzać na małym ogniu.Wrzucić fasolę z połową vinaigrette. Wrzucić rukolę z pozostałym vinaigrette. Aby służyć, ułóż jedną czwartą rukoli na każdym talerzu i wierzch jedną czwartą fasoli i 2 szaszłyki kalmarów. Łyżka trochę salsa verde na każdym szaszłyku i podać pozostały sos na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Słonina Wieprzowa
Kałamarnica
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Służy 4.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Collection, Seafood, autorstwa Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).