Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli

Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli
Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz chili, oliwę z oliwek, płaskie liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami, Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka, oraz Grillowana Sałatka z kopru włoskiego z Orzo i białą fasolą.

Instrukcje

1
Aby fasola, w rondlu, połączyć fasolę i zimnej wody na pokrycie przez 2 cale. Namoczyć fasolę na noc, następnie odcedzić i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 2 cale. Ewentualnie doprowadzić fasolę do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty, następnie zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i dodać świeżej wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Dodać liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku do fasoli, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień na raz do bardzo niskiego dusić i gotować, aż fasola będą miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą morską i białym pieprzem. Odstawić fasolę do bulionu.Przygotuj średnio gorący ogień w grillu lub rozgrzej brojlery. Zanurz 8 długich drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, a następnie drain.To zrobić vinaigrette, w małej misce, ubić razem oliwę z oliwek i ocet, a następnie ubić solą i białym pieprzem. Zestaw aside.To zrobić salsa verde, w misce, za pomocą drewnianej łyżki, mash razem oliwy z oliwek i chleba do postaci pasty. Wymieszać pietruszkę, kapary, anchois, czosnek i ocet. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Odstawić.Nawlecz ciała kałamarnic i macki na szaszłyki. Zalać oliwą z oliwek i doprawić obie strony solą i białym pieprzem.Nasmaruj stojak na grilla papierowym ręcznikiem nasączonym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
KałamarnicaKałamarnica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść szaszłyki na stojaku do grilla lub broil 2 do 3 cali od źródła ciepła, obracając raz, aż kałamarnica jest lekko zabarwiony, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Przenieść na talerz.
6
Fasolę odcedzić z prawie całego bulionu i wyrzucić liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku. W razie potrzeby podgrzać na małym ogniu.Wrzucić fasolę z połową vinaigrette. Wrzucić rukolę z pozostałym vinaigrette. Aby służyć, ułóż jedną czwartą rukoli na każdym talerzu i wierzch jedną czwartą fasoli i 2 szaszłyki kalmarów. Łyżka trochę salsa verde na każdym szaszłyku i podać pozostały sos na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
KałamarnicaKałamarnica
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Służy 4.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Collection, Seafood, autorstwa Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn