Grillowane Kaboby Warzywne
Grillowane Kaboby warzywne to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kukurydzę, metalowe szaszłyki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Grillowane Kaboby Warzywne, Grillowane Kaboby owocowe i warzywne, oraz Grillowany Kurczak-Kaboby Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz bambusowych lub drewnianych szaszłyków, mocz w wodzie przez 30 minut przed użyciem, aby zapobiec przypaleniu.
Wymieszaj przyprawę taco i dressing. Pozostałe składniki nitka, na przemian warzywa, na 2 szaszłyki, pozostawiając przestrzeń między kawałkami.
Zmiksuj mieszankę opatrunkową na warzywach.
Przykryj i grilluj kabobs na średnich węglach 4 cale od ciepła 25 do 30 minut, często obracając i szczotkując sosem, aż warzywa będą miękkie.