Grillowane Japońskie bułeczki z bakłażanem ze Stiltonem, czerwoną papryką i rukolą

Przepis grillowane Japońskie bułeczki z bakłażanem ze Stiltonem, czerwoną papryką i rukolą jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 211 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz małą rukolę, ser stilton, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Japoński Bakłażan, Ww 0 Punktów Bakłażan Japoński Grillowany, oraz Miso Glazurowane Grillowane Japońskie Bakłażany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grilla na średnie pośrednie ciepło.
Ubić razem ocet i olej. Doprawić solą i pieprzem.
Pędzel po obu stronach plastrów bakłażana z ¼ szklanki vinaigrette. Grill, aż gotowane przez, obracając od czasu do czasu, o 4 minut na stronie.
Wyjąć z grilla; pędzel z ¼ szklanki vinaigrette. Super. Paprykę grillować, aż poczernieje ze wszystkich stron. Owinąć w papierową torbę i odstawić na 10 minut. Paprykę obrać ze skórki i pestek.
Pokroić w paski ¼ cala. Doprawić solą i pieprzem. Czynności te można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić w jednej warstwie; schłodzić bakłażan i paprykę osobno.) Do montażu: doprowadzić wszystkie składniki do temperatury pokojowej.
Umieść plastry bakłażana na powierzchni roboczej.
Umieść 4 paski papryki na 1 końcu każdego plastra bakłażana; top z 2 do 4 gałązek rukoli dziecięcej, pozwalając papryce i rukoli rozciągać się poza obie strony bakłażana.
Umieść stronę szwu w dół na talerzu, zabezpiecz wykałaczkami. (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Kryć się.)