Grillowane Jalapeño Guacamole
Grillowane Jalapeño Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać ale awokado, cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tequila Lime Grillowana kanapka z kurczakiem Club z Guacamole i pieczonym majonezem Jalapeno, Guacamole Grillowane Kanapki / Guacamole Tosty, oraz Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeño i szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej. Włóż metalowy szaszłyk przez środek plasterka cebuli, aby leżał płasko.
Cebulę, pomidory i jalapeos posmarować olejem; posypać solą i pieprzem. Cebulę grillować przez 6 minut, obracając raz. Grill Tomatillo, obracając często, aż dopiero zaczyna się char, 4 do 6 minut. Grilluj jalapeos, często obracając, aż poczernieje, 8 do 10 minut.
Umieścić jalapeos w misce, przykryć folią i pozostawić na parze przez 10 minut. Pozostaw inne warzywa do ostygnięcia.
Z grubsza posiekać cebulę. Rdzeń i posiekać Tomatillo. Palcami obrać zwęgloną skórę z jalapeos; usunąć i wyrzucić nasiona; posiekać miąższ.
Pulse awokado, czosnek i grillowane warzywa w robocie kuchennym, aż grube.
Dodać sok z limonki i kolendrę; doprawić solą i pieprzem. Puls aż do połączenia.
Przenieś do miski do serwowania.
Podawać z frytkami i crudits, w razie potrzeby.