Grillowane Homary Maine

Grillowane Homary Maine
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz SOS maślany, kliny cytrynowe, żywe homary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Deviled Portugalskie Grillowane Homary, Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania, oraz Homary grillowane na węglu ze zwęgloną kukurydzą, pomidorami i niebieskimi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Zanurz ciężki nóż szefa kuchni w każdej głowie homara tuż nad oczami, upewniając się, że nóż przechodzi przez głowę. Pociągnij nóż ruchem w dół między oczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Umieść homary na stojaku do grillowania; grill 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
5
Zrównoważony Wybór: Homary I Parowce. Homary uwięzione w wodach w pobliżu północno-wschodnich Stanów Zjednoczonych i Kanady są inteligentnymi opcjami, podobnie jak dzikie złowione lub hodowlane małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Louis Moreau Chablis z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis osiąga swój charakterystyczny mineralny charakter dzięki chłodnemu północnemu klimatowi i wysoko wapiennej glebie. Domaine Louis Moreau Chablis jest owocowy i żywy, z nutami kwiatowymi i nutami jabłka i gruszki. Jasna kwasowość, mineralność i podniebienie zrównoważone przez okrągłość i finezję.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn