Grillowane Homary Maine
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz SOS maślany, kliny cytrynowe, żywe homary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Deviled Portugalskie Grillowane Homary, Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania, oraz Homary grillowane na węglu ze zwęgloną kukurydzą, pomidorami i niebieskimi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Zanurz ciężki nóż szefa kuchni w każdej głowie homara tuż nad oczami, upewniając się, że nóż przechodzi przez głowę. Pociągnij nóż ruchem w dół między oczami.
Umieść homary na stojaku do grillowania; grill 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Zrównoważony Wybór: Homary I Parowce. Homary uwięzione w wodach w pobliżu północno-wschodnich Stanów Zjednoczonych i Kanady są inteligentnymi opcjami, podobnie jak dzikie złowione lub hodowlane małże.