Grillowane hamburgery Havarti w Pitas

Grillowane hamburgery Havarti w Pitas
Grillowane hamburgery Havarti w Pitas mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka zakupionego balsamicznego winegret, sól, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane hamburgery Havarti w Pitas, Burgery Z Indyka Dill Havarti, oraz Hamburgery z indyka Havarti i migdałów.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W płytkiej misce wymieszaj pomidor, ogórek i vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić przygotowując paszteciki.
3
W średniej misce, połączyć mieloną wołowinę, cebula, włoskie przyprawy, mieszanka czosnek-pieprz i sól; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 podłużne paszteciki, o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić paszteciki na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Przykryć grill; gotować 11 do 13 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku kotlety czyta 71°., obracając raz. W ciągu ostatnich 1-2 minut czasu gotowania, umieścić ser na pasztecikach; gotować, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Paszteciki z serem układamy na połówkach chleba pita. Łyżka mieszanki pomidorowo-ogórkowej na połówki chleba z pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn