Grillowane hamburgery Havarti w Pitas

Grillowane hamburgery Havarti w Pitas mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka zakupionego balsamicznego winegret, sól, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane hamburgery Havarti w Pitas, Burgery Z Indyka Dill Havarti, oraz Hamburgery z indyka Havarti i migdałów.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W płytkiej misce wymieszaj pomidor, ogórek i vinaigrette.
Odstawić przygotowując paszteciki.
W średniej misce, połączyć mieloną wołowinę, cebula, włoskie przyprawy, mieszanka czosnek-pieprz i sól; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 podłużne paszteciki, o grubości około 1/2 cala.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić paszteciki na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Przykryć grill; gotować 11 do 13 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku kotlety czyta 71°., obracając raz. W ciągu ostatnich 1-2 minut czasu gotowania, umieścić ser na pasztecikach; gotować, aż się stopi.
Paszteciki z serem układamy na połówkach chleba pita. Łyżka mieszanki pomidorowo-ogórkowej na połówki chleba z pasztecikami.