Grillowane Frytki stekowe z pikantnym sosem do zanurzania sera pleśniowego

Grillowane Frytki stekowe z pikantnym sosem z sera pleśniowego mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 7 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 25 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz toskański SOS domowy, sos z sera roka, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt, Baked Buffalo Fries w / Ranch & Blue Cheese dipping Sauces, oraz Grillowany Stek Ribeye Z Sosem Z Cebulowego Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Kłuć ziemniaki w kilku miejscach widelcem lub ostrym nożem. Mikrofalówka na wysokości 5 min. Fajne 5 min.
Pokrój każdy ziemniak wzdłuż na pół, a następnie pokrój każdy kawałek na 6 podłużnych klinów.
Pędzel równomiernie z 2 łyżkami. Włoski sos.
Grill 3 do 4 min. z każdej strony lub do miękkości, szczotkowanie od czasu do czasu z pozostałym włoskim opatrunkiem.
Wymieszać pozostałe składniki aż do wymieszania.