Grillowane Ciasto Truskawkowe Push-It-Up Pops
Grillowane ciasto truskawkowe Push-It-Up Pops to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Truskawkowe Ciastko Ciasto Pops, Witchy Push Up Pops, oraz Pumpkin Pie Push-It-Up Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać grillowane truskawki i brązowy cukier; odstawić
Piekarnik rozgrzać do 218°. smarować lub spray 16 mini kubki muffin.
Wymieszaj mieszankę Bisquick, mleko, cukier i skórkę cytryny. Łyżka ciasto do filiżanek.
Piec 10 do 12 minut lub do zarumienienia na wierzchu. Ostudzić kilka minut przed wyjęciem z kubków muffinek; ostudzić całkowicie.
Umieścić 1 shortcake do push-up pop.
Dodać ubitą polewę i około 1 łyżeczki truskawek. Powtarzam. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.