Grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą

Grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, polędwica wieprzowa, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą i brązowym cukrem ananas, Pulled Pork Tacos with Chipotle Slaw, oraz Grillowane Tacos rybne z kremowym Chipotle Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kolendrę, sok z limonki, olej, chile proszek, czosnek i cebula w dużym naczyniu.
Dodać plasterki wieprzowiny i włączyć do płaszcza. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Połączyć kapustę, kolendra,olej, ocet, Chile proszek, papryka, czerwona cebula i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w dużej misce. Wymieszać i odstawić.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i wyrzucić pozostałą marynatę.
Posypać wieprzowinę z obu stron 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Grill, obracając raz, aż rumiane i jeszcze trochę różowe wewnątrz, o 10 protokół.
Grilluj tortille, obracając raz, aż pojawią się ślady grilla i tortille zmiękną, około 1 minuty.
Przenieść do poszczególnych płyt. Podzielić wieprzowinę i trochę slaw między tortille. Tortillę udekorować łyżeczką kwaśnej śmietany i podawać z limonkami.