Grillowane Arkusze kukurydzy z Scallion Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Grillowane Arkusze kukurydzy z Scallion Vinaigrette może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka szczypiorku, miodu, kłosów kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane krewetki z boczkiem, pomidorem i Scallion Vinaigrette, Grillowana Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem-Scallion Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj, obracając co 5 minut, aż ziarna będą miękkie po ułożeniu nożem do parkowania, około 15 do 20 minut.
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Podczas gotowania kukurydzy, ubić razem ocet, musztarda, miód, szczypiorek i sól i pieprz, do smaku, w średniej misce, aż połączone. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania. Wymieszać szalotki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Postaw kukurydzę prosto na końcu łodygi i ostrożnie ściąć boki kolby ostrym nożem szefa kuchni, starając się utrzymać kukurydzę w arkuszach. Ostrożnie przełożyć kukurydzę na talerz i skropić winegretem.