Grillowane Antipasto z dipem fasolowym
Grillowane Antipasto z dipem fasolowym jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, grillowany chleb wiejski, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Dip Z Białej Fasoli Garlicky, Grillowane Warzywne Antipasto, oraz Grillowane Warzywa Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce połączyć fasolę z czosnkiem, sokiem z cytryny i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Proces do uzyskania gładkości, a następnie zeskrobać do miski. Składamy Bazyl i doprawiamy solą i pieprzem.
Paprykę, cukinię i plastry bakłażana posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Owiń filet anchois wokół każdego z bocconcini i nawlecz kulki na sześć 8-calowych szaszłyków.
Grill papryki i plasterki cukinii i bakłażanów na średnim ogniu, aż lekko zwęglone i miękkie, o 2 minut na stronie dla cukinii i 4 minut na stronie dla papryki i bakłażana.
Przełożyć na duży talerz i rozprowadzić dip fasolowy na plastrach cukinii i bakłażana.
Plastry pomidora lekko posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj do miękkości, około 1 minuty na stronę.
Przełożyć pomidory na talerz. Lekko nasmarować ruszt. Grillować pokrojone w szpikulec bocconcini przez 1 minutę, obracając raz lub tylko do momentu, aż zacznie się topić; przenieść szaszłyki na talerz.
Podawać antipasto z pozostałym dipem z białej fasoli i pieczywem z grilla.
Zrób to: dip z białej fasoli można przykryć i schłodzić przez noc.
Rekomendacja wina: Sauvignon Blanc z ziołowymi nutami i odważną kwasowością podkreśli grillowany bakłażan i czosnek oraz zrównoważy słone anchois w tym daniu. Poszukaj włoskiej butelki, takiej jak 2000 Borgo Conventi lub 2000 Livio Felluga.