Grillowana Yucca z sosem Huancaina

Grillowana Yucca z sosem Huancaina
Grillowana Yucca z sosem Huancaina to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 12g białka, oraz 49g tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajko na twardo, oliwki nicoise, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowana Yucca z sosem Huancaina, Ziemniaki z sosem Huancaína (Papan a la Huancaína), oraz Ziemniaki pieczone z sosem Huancaina.

Instrukcje

1
Yucca obrać i pokroić w 4 cylindry, następnie podzielić na pół i usunąć korzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
2
Umieścić yucca w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć jukkę i doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia i dusić do przetargu widelec, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
ManiokManiok
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
5
Posmaruj masłem i połóż na grillu. Gotować około 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Tymczasem na patelni podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj cebulę, aji i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i podsmażyć, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Zdjąć z ognia i dodać do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać ser i jajko na twardo i zmiksować. Powoli skropić w gęstej śmietanie i pozostałe 2 łyżki oleju do konsystencji sosu. Wyreguluj sól przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
11
Podawać yucca z sosem huancaina, przyozdobione jajkiem na twardo, oliwkami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
ManiokManiok
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn