Grillowana Wołowina z trawą cytrynową i czosnkiem (Bo Nuong Xa Toi)

Grillowana Wołowina z trawą cytrynową i czosnkiem (Bo Nuong Xa Toi) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 328 kalorii, 29g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, gałązki kolendry, okrągły, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peppery Grillowane Krewetki (Tom Nuong Toi Xan Ot), Wietnamski Grillowany kurczak z makaronem z wermiszelem (Bun Ga Nuong), oraz Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szerokiej, płytkiej misce ubij razem cukier, pieprz, czosnek,trawę cytrynową, sos rybny i 2 łyżki. oliwa z oliwek.
Dodać wołowinę, wrzucić do herbu, i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Rub Pozostałe 1 łyżka. olej na cebuli. Przygotuj grill gazowy lub węglowy na średnie ciepło (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej poziomu grilla tylko 3 do 4 sekund).
Grill szczotkowy z olejem roślinnym. Nawlecz cebulę na dwa 8-in. metalowe szaszłyki.
Ułóż szaszłyki cebulowe na grillu i gotuj (zamknij pokrywkę na grillu gazowym), aż zmiękną, około 15 minut, obracając szaszłyki co 5 minut lub tak.
Gdy cebula jest ugotowana w połowie, połóż plastry wołowiny na grillu i gotuj (zamknij pokrywkę na grillu gazowym), obracając raz, od 3 do 5 minut.
Ułóż wołowinę i cebulę na półmisku i udekoruj kolendrą i orzeszkami ziemnymi.