Grillowana wołowina Satay z azjatyckim Lo Mein

Grillowana wołowina Satay z azjatyckim Lo Mein jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 350 kalorii, 34g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, mocno brązowy cukier, łagodny proszek curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Wołowina Satay, Grillowane Azjatyckie kebaby wołowe nad ryżem, oraz Południowo-Azjatycka Sałatka Z Grillowaną Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do marynaty, blend 1/2 szklanki Dressing, cukier, kolendra i imbir.
Wlać 1/4 szklanki marynaty na stek w dużych, płytkich nonaluminum do pieczenia naczynia lub plastikowej torbie; włączyć do herbu. Przykryć lub zamknąć worek i marynować w lodówce, obracając od czasu do czasu, 2 godziny. Przechowywać w lodówce pozostałą marynatę. Tymczasem, masło orzechowe blend, pozostałe 1/2 Puchar Dressing, curry i papryka czerwona w małej misce; odstawić.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę. Wątek stek na szaszłyki*. Grill stek, obracając raz i szczotkowanie często z chłodniczej marynaty, 2 minuty lub aż stek jest pożądany doneness.
Połączyć 1 duży ogórek, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkę, 1/3 szklanki drobno posiekanej czerwonej cebuli, 1/4 szklanki Wish - Kości Włoski Dressing i 1 łyżka drobno posiekanej świeżej kolendry w małej misce; przechowywać w lodówce.