Grillowana Wieprzowina Adobo

Grillowana wieprzowina Adobo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 365 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bulionu z kurczaka mniej sodu, cebula, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety schabowe z pastą Adobo, Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami, oraz Adobo grillowane Tacos wieprzowe z salsą ogórkowo-Rzodkiewkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Usuń łodygi i nasiona z chiles. Chiles łza na duże kawałki; miejsce na patelni. Gotować 15 sekund lub aż dokładnie ogrzane, obracając kawałki od czasu do czasu (należy uważać, aby nie spalić chiles); wyjąć z patelni.
Dodaj czosnek i cebulę na patelnię; gotować 5 minut lub aż rumiane, obracając często.
Chiles, czosnek, cebula, bulion i następne 4 składniki (bulion przez ziele angielskie) w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać 1 łyżkę octu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 5 minut lub aż chiles są miękkie.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Umieścić połowę mieszaniny chile w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać pured mieszaniny do małej misce; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną chile.
Patelnia ciepła pokryta sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę chile; gotować 5 minut, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem i solą. Całkowicie fajne.
Połącz 1/2 szklanki mieszanki chile i 1 łyżkę octu w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj kotlety wieprzowe do torby; uszczelnij torbę. Marynować wieprzowinę w lodówce 8 godzin lub na noc, obracając torebkę od czasu do czasu.
Połączyć pozostałą mieszaninę chile z sokiem pomarańczowym i sokiem z limonki; przykryć i przechowywać w lodówce.
Umieścić zarezerwowany sos w małym rondlu; gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Schab umieścić na ruszcie grillowym pokrytym natryskiem; grillować 4 minuty z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), fastrygując często zarezerwowaną marynatą.
Zdjąć z ognia; top z ciepłym sosem.