Grillowana Tilapia z sałatką Shirazi
Grillowana Tilapia z sałatką Shirazi wymaga około 18 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 192 kalorie, 35g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka Shirazi, Sałatka Shirazi, oraz Sałatka pomidorowo-miętowa (Shirazi).
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników. Wymieszać w 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Przykryć salsę i schłodzić co najmniej 30 minut.
Filety rybne posypać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieścić filety na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grillować 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Podawać z salsą i cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.