Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej tajskiej sałatki z wołowiną. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $4.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 19 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, brązowy cukier, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tajska Sałatka Z Grillowaną Wołowiną, Grillowana Tajska Sałatka Wołowa, oraz Tajska Sałatka Z Grillowaną Wołowiną.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Mięso opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść w zamykanej plastikowej torbie lub małym szklanym naczyniu. W średniej misce wymieszaj 1 łyżkę soku z limonki, sos sojowy, olej rzepakowy,brązowy cukier, czosnek, imbir i czerwoną pastę curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta Curry
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Połowę mieszanki wlać do worka z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj pozostałe 2 łyżki soku z limonki do torebki. Szczelnie zamknąć i marynować mięso w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc, okazjonalnie obracając. Rezerwa resztę mieszaniny w lodówce, aby ubrać sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Rozpyl grill lub patelnię grillową sprayem do gotowania i rozgrzej. Stek z grilla do średnio rzadkiego, około 5 minut na stronę, w zależności od pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Pozostaw do temperatury pokojowej, a następnie pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
8
Połącz sałatę, pokrojoną szalotkę, kolendrę, Bazyl i wołowinę w salaterce, rezerwując kilka szalotek do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodaj zastrzeżony opatrunek i wrzucić do płaszcza. Sałatkę podzielić na 4 talerze i udekorować zarezerwowanymi pokrojonymi szalotkami.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.