Grillowane Tacos ze spódnicą z salsą Roja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.86 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 761 kalorii, 44g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ancho chile proszek, cheddar, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Tacos rybne z marynowaną cebulą i salsą Roja, Spódnica Steak Tacos z pieczoną salsą pomidorową, oraz Salsa-marynowana Spódnica Steak Soft Tacos z Refrydowaną białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Raz gorące, dodać oliwę z oliwek i podsmażyć czosnek, cebula i papryka, aż miękkie i lekko rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać chili w proszku, i trochę soli i pieprzu i mieszać aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory z sokami i 1/2 szklanki wody i gotuj na małym ogniu przez 10 minut. Doprawić mieszankę dużą szczyptą soli i zdrowym mieleniem czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Ochłoń.
6
Dodaj schłodzoną mieszaninę pomidorów i sok z limonki do robota kuchennego lub blendera i pulsuj kilka razy, Zachowując część tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wyjąć i zarezerwować 1/2 szklanki salsy do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
8
Dodaj pozostałą salsę do naczynia zapiekanki 13-na-9-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
9
Dodaj stek spódnicy i Odwróć, aby upewnić się, że jest dobrze pokryty. Przykryć folią i wstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę lub do
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do Posypania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Wyjmij stek z lodówki i doprowadz do temperatury pokojowej, gdy grill jest podgrzewany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
11
Gdy grill będzie rozgrzany i gotowy, wyjmij stek z marynaty salsy i otrząśnij nadmiar. Grillować przez 4 minuty z każdej strony dla średnich. Odpoczywaj przez 10 minut. Owinąć tortille kukurydziane w folię aluminiową i podgrzać na grillu, aż będzie ciepłe i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Zęby Przyrodzenia
Gruby Czerwony Cukier
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Płatki Warzywne
12
Aby służyć, pokroić stek na 4-calowe sekcje, a następnie pokroić w 1/4-calowe plastry grubości w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
13
Podawać pokrojony stek w ciepłych tortillach kukurydzianych, zwieńczone reserved salsa i Guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
Stek W Plastrach
Hot Dogi, Grillowane
Zęby Przyrodzenia
1
Pokrój stek na mniejsze kawałki. Zamiast salsy, top tacos z posiekanymi pomidorami Roma lub kupić łagodny sklep kupił czerwoną salsę. Top kid ' s tacos z rozdrobnionym cheddarem, kwaśną śmietaną i rozdrobnioną sałatą lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser Cheddar
Sałata Lodowa
Pomidor Roma
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.