Grillowana Spódnica Steak Tacos z salsą Roja

Grillowane Tacos ze spódnicą z salsą Roja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.86 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 761 kalorii, 44g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ancho chile proszek, cheddar, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Tacos rybne z marynowaną cebulą i salsą Roja, Spódnica Steak Tacos z pieczoną salsą pomidorową, oraz Salsa-marynowana Spódnica Steak Soft Tacos z Refrydowaną białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Raz gorące, dodać oliwę z oliwek i podsmażyć czosnek, cebula i papryka, aż miękkie i lekko rumiane, o 8 protokół.
Dodać chili w proszku, i trochę soli i pieprzu i mieszać aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory z sokami i 1/2 szklanki wody i gotuj na małym ogniu przez 10 minut. Doprawić mieszankę dużą szczyptą soli i zdrowym mieleniem czarnego pieprzu.
Dodaj schłodzoną mieszaninę pomidorów i sok z limonki do robota kuchennego lub blendera i pulsuj kilka razy, Zachowując część tekstury.
Wyjąć i zarezerwować 1/2 szklanki salsy do serwowania.
Dodaj pozostałą salsę do naczynia zapiekanki 13-na-9-cala.
Dodaj stek spódnicy i Odwróć, aby upewnić się, że jest dobrze pokryty. Przykryć folią i wstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę lub do
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Wyjmij stek z lodówki i doprowadz do temperatury pokojowej, gdy grill jest podgrzewany.
Gdy grill będzie rozgrzany i gotowy, wyjmij stek z marynaty salsy i otrząśnij nadmiar. Grillować przez 4 minuty z każdej strony dla średnich. Odpoczywaj przez 10 minut. Owinąć tortille kukurydziane w folię aluminiową i podgrzać na grillu, aż będzie ciepłe i miękkie.
Aby służyć, pokroić stek na 4-calowe sekcje, a następnie pokroić w 1/4-calowe plastry grubości w poprzek ziarna.
Podawać pokrojony stek w ciepłych tortillach kukurydzianych, zwieńczone reserved salsa i Guacamole.
Pokrój stek na mniejsze kawałki. Zamiast salsy, top tacos z posiekanymi pomidorami Roma lub kupić łagodny sklep kupił czerwoną salsę. Top kid ' s tacos z rozdrobnionym cheddarem, kwaśną śmietaną i rozdrobnioną sałatą lodową.
Awokado umieścić w misce i rozgnieść z sokiem z limonki, cebulą, kwaśną śmietaną i dużą szczyptą soli i pieprzu. Złożyć pomidory i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.