Grillowana Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem-Scallion Vinaigrette

Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem-Scallion Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, koszerną sól i pieprz, czerwone ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane krewetki z boczkiem, pomidorem i Scallion Vinaigrette, Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem + boczek-Dijon Vinaigrette, oraz Grillowana Czerwona Sałatka ziemniaczana z boczkiem-ser pleśniowy Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej.
Umieść czerwone ziemniaki w dużym rondlu i przykryj zimną wodą o 2 cale. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda zacznie się gotować, po około 10 minutach dodaj słodkie ziemniaki. Powrót do wrzenia i gotować 10 więcej minut.
Ziemniaki odsączyć i odstawić do ostygnięcia.
W średniej misce, ubić majonez, musztarda, cebula w proszku, czosnek w proszku, cayenne, i sól i czarny pieprz do smaku. Gdy ziemniaki są chłodne w dotyku, delikatnie wrzuć je do mieszanki majonezu, aby pokryć.
Dodać vinaigrette: gotować boczek na małej patelni na średnim ogniu, aż ostry, a następnie odstawić do ostygnięcia na patelni. Gdy ostygnie, wlać boczek i kapie do małej miseczki wraz z oliwą z oliwek. W dużej misce ubić ocet i musztardę. Powoli skropić mieszankę oliwa-boczek, ubijając do emulgowania.
Dodaj szalotki, pietruszka, i sól i czarny pieprz do smaku i trzepaczka do blend.
Za pomocą szczypiec umieść kawałki ziemniaków na gorącym grillu i gotuj ze wszystkich stron na tyle długo, aby gotować i tworzyć ślady grilla, od 1 do 2 minut na stronę. Ostrożnie obchodzić się z ziemniakami, aby się nie rozpadły.
Wyjąć ziemniaki z grilla i umieścić w misce z vinaigrette. Delikatnie wrzucić do płaszcza całkowicie i służyć ciepłe lub zimne.