Grillowana Sałatka z serem Panzanella...i więcej gotowania w telewizji!
Grillowana Sałatka z serem Panzanella...i więcej gotowania w telewizji! może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę, mozzarellę, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Twarog Serowy Panzanella, Grillowana Sałatka Panzanella, oraz Grillowana Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej ekspres panini do średnio wysokiej temperatury.Podziel ser na dwie kromki chleba. Zamykamy każdą kanapkę drugą kromką chleba.Grill zarówno panini, aż ser topi się i chleb jest tosty, 3 do 4 protokół.
Przenieś panini z grilla na deskę do krojenia. Przyciąć skórki z panini i pokroić każdą kanapkę na 1-calowy kwadrat pieces.In średnia miska, ubić razem ocet, szalotki, musztarda, sól i pieprz, aż sól się rozpuści. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek.
Pomidory pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Dodaj pomidory do dużej salaterki, wraz z pokrojoną cebulą, rozdartą bazylią i grillowanymi grzankami serowymi.Wrzucić sałatkę z wystarczającą ilością sosu, aby zwilżyć grzanki bez ich moczenia. Pozostawić smaki do połączenia się ze sobą w temperaturze pokojowej przez 30 minut przed podaniem sałatki.