Grillowana Sałatka z serem Panzanella...i więcej gotowania w telewizji!

Grillowana Sałatka z serem Panzanella...i więcej gotowania w telewizji!
Grillowana Sałatka z serem Panzanella...i więcej gotowania w telewizji! może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę, mozzarellę, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Twarog Serowy Panzanella, Grillowana Sałatka Panzanella, oraz Grillowana Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej ekspres panini do średnio wysokiej temperatury.Podziel ser na dwie kromki chleba. Zamykamy każdą kanapkę drugą kromką chleba.Grill zarówno panini, aż ser topi się i chleb jest tosty, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieś panini z grilla na deskę do krojenia. Przyciąć skórki z panini i pokroić każdą kanapkę na 1-calowy kwadrat pieces.In średnia miska, ubić razem ocet, szalotki, musztarda, sól i pieprz, aż sól się rozpuści. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pomidory pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Dodaj pomidory do dużej salaterki, wraz z pokrojoną cebulą, rozdartą bazylią i grillowanymi grzankami serowymi.Wrzucić sałatkę z wystarczającą ilością sosu, aby zwilżyć grzanki bez ich moczenia. Pozostawić smaki do połączenia się ze sobą w temperaturze pokojowej przez 30 minut przed podaniem sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn