Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera
Grillowana Morela, rukola i sałatka z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,07 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera, Grillowana Sałatka Z Morelami I Kozim Serem, oraz Sałatka z rukoli z grillowanymi pieczarkami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W średniej misce wrzucić morele z 1 łyżką oliwy z oliwek i tymiankiem i doprawić solą i pieprzem.
Grillować połówki moreli na dużym ogniu przez około 5 minut, obracając raz, aż lekko zwęglone i zmiękną.
Tymczasem, na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Przenieść orzechy do deski do krojenia i drobno posiekać.
Umieść orzeszki piniowe w średniej misce.
Wlać ocet i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić. Ułóż plastry koziego sera na talerzach. Top z połówkami moreli i sałatką z rukoli i podawać od razu.