Grillowana Sałatka z kurczaka z sosem Malinowo-estragonowym

Grillowana Sałatka z kurczaka z sosem Malinowo-estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 469 kalorii, 40g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ser gorgonzola, zieloną cebulę, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Sałatka z nektarynki i rukoli z sosem Estragonowo-malinowym, Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy, oraz Grillowana Sałatka Z Kurczaka Z Rzodkiewką, Ogórkami I Estragonowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1/2 szklanki sosu Malinowo-Estragonowego do dużej torby z zamkiem błyskawicznym z tworzywa sztucznego. Przykryć i schłodzić pozostały opatrunek.
Dodaj kurczaka do 1/2 szklanki dressing w worku. Uszczelnić i schłodzić od 30 minut do 2 godzin. Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Grilluj połówki kurczaka i kopru włoskiego, przykryte pokrywą grilla, od 8 do 10 minut z każdej strony lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony, a koper włoski będzie miękki.
Odstawić kurczaka 5 do 10 minut.
Tymczasem sałatę i kolejne 3 składniki podzielić na 4 talerze. Cienko pokroić kurczaka i koper włoski; umieścić na sałatkach.
Skropić pozostałym sosem; na wierzch polać jagodami, serem i migdałami.