Grillowana Sałatka jagnięca z kminkiem Vinaigrette

Grillowana Sałatka jagnięca z kminkiem Vinaigrette to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, mielony kminek, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Grillowany kurczak z sałatką z fasoli (i winegret z kminkiem), Kotlety Z Kminkiem Z Grilla Z Polędwicy Jagnięcej, oraz Grillowane Kminkowo-jagnięce Pitas z kuskusem i jogurtem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. Jagnięcinę natrzeć olejem, posypać 1 łyżeczką kminku i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 10 minut.
Tymczasem w misce połącz ocet, miód, musztardę i pozostałą 1 łyżeczkę kminku.
Ubić 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i białym pieprzem.
Grillować jagnięcinę na umiarkowanym ogniu, obracając kilka razy, aż zwęglone i średnio rzadkie, około 12 minut.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia; odstawić na 5 minut.
W dużej misce, wrzucić romaine z jicama, marchew, ogórek, rozdrobnione bazylii i jalapeos.
Dodaj opatrunek i wrzucić dobrze.
Przenieś na talerze. Cienko pokroić jagnięcinę i ułożyć plastry na sałatce.
Udekoruj kolendrą i gałązkami bazylii i podawaj.