Grillowana Sałatka gruszkowa Portobello i Bosc
Grillowane Portobello i Bosc Sałatka gruszka może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki sałaty rzymskiej, sok z cytryny, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek gruszkowy borówkowy Bosc, Pudding ryżowy z lawendą i tartą gruszką Bosc, oraz Bez ziarna Bosc Gruszka, świeże figi i kozi ser Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. Każdy grzyb zalać 1 łyżką czystej oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Grillować grzyby na średnim ogniu lub na patelni grillowej, aż bardzo chrupiące i lekko zwęglone Na zewnątrz i gotowane przez, o 10 minut na stronie.
Pieczarki przełożyć na dużą blachę do pieczenia, skrzela.
W małej misce, połączyć ocet balsamiczny i czosnek.
Posmaruj mieszankę na skrzelach grzybowych. Pieczarki pieczemy około 5 minut, lub aż będą gorące. Pokroić grzyby 1/2 cala grubości.
W małej misce ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia z sokiem z cytryny i tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić kliny gruszki z 1 łyżką dressingu. W dużej misce sałatkowej wrzucić romaine z pozostałym sosem.
Dodać kliny gruszki i grzyby i wrzucić. Top z wiórkami serowymi i podawać.
Przygotuj się: grillowane grzyby Portobello mogą stać w temperaturze pokojowej do 4 godzin.
Uwagi: Jeśli nie posiadasz krajalnicy do sera, użyj obieraczki do warzyw z obracaną łopatką, aby zrobić wióry serowe.