Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z boczkiem balsamicznym Vinaigrette

Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z balsamicznym bekonem Vinaigrette może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Jeśli masz brzoskwinie, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka brzoskwiniowa z grillowanym kurczakiem bazyliowym i białym winegretem Balsamiczno-miodowym, Sałatka z bitej fety i grillowanej brzoskwini z winegretem borówkowym balsamicznym na # SundaySupper, oraz Sałatka z jabłkami i boczkiem z Klonowo-balsamicznym winegretem.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średnio wysokiej temperatury i spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty
Dodaj szalotki na patelni i saute do miękkości. Wymieszać z musztardą, octem i cukrem i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Brzoskwinie posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty i ma znaki grill char, o 1 do 2 minut z każdej strony.
Dodaj szpinak i pokrojoną czerwoną cebulę do dużej miski.
Dodać brzoskwinie, winegret i posiekany boczek. Rzucaj i podawaj.