Przepis grillowane warzywa Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka kłosów kukurydzy, cebula, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Salsa Warzywna, Grillowana Salsa Warzywna, oraz Grillowana Miecznik Z Salsą Ze Świeżych Warzyw.
Instrukcje
1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W dużej misce, wrzucić kukurydzę, cukinia, papryka, cebula i chiles z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cukinia
Papryka Chili
Cebula
Kukurydza
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Miejsce w koszu grillowym (grill "wok").
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Przykryć i grillować warzywa na średnim ogniu 25 do 30 minut, wstrząsając kosz lub mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Dodaj pomidory do koszyka; przykryć i grillować 1 do 2 minut dłużej lub aż pomidory będą gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Wyjąć kosz z grilla; schłodzić warzywa 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
6
Pokroić kolby kukurydzy (około 1 szklanki ziaren); wszystkie pozostałe warzywa pokroić na małe kawałki. W dużej misce wymieszaj warzywa, skórkę z limonki, kolendrę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Skórka Z Limonki
Kolendra
Kukurydza
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
8
Podawać z chipsami tortilla. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.