Grillowana Provolone i Pizza warzywna

Grillowana Provolone i Pizza warzywna
Grillowany Provolone i Pizza warzywna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ciasto chlebowe, pieczarki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Provolone Pizza Z Kurczakiem, Pizza Warzywna Z Grilla, oraz Pizza Warzywna Z Grilla.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Podzielić ciasto na 2 równe porcje; rozwałkować każdą porcję w 11-calowy okrąg (o grubości około 1/4 cala) na powierzchni roboczej pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Niech ciasto odpocząć podczas przygotowywania sosu i dodatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Gotować sos pomidorowy, Odkryte, w rondlu na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż lekko gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Płaszcz grill stojaki z natryskiem; grill 1 porcja ciasta na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż rumiane. Obróć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Połowę sosu pomidorowego rozłożyć na ugotowanej stronie ciasta. Na wierzchu po połowie sera, pieczarek, cebuli i oliwek. Zamknij pokrywę grilla; grilluj 4 minuty lub do rozpuszczenia sera, a spód skórki jest rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Zdjąć z ognia; powtórzyć procedurę z pozostałymi składnikami.
8
Każdą pizzę pokroić na 4 plasterki.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn