Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde

Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde
Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Mieszanka soku z cytryny, ząbek czosnku, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ułóż plastry wieprzowe w jednej warstwie między arkuszami 2 wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Lekko posmarować wieprzowinę sprayem do gotowania; posypać solą i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
PieprzPieprz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
3
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania; grilluj wieprzowinę 2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Połącz pomidory i pozostałe składniki w robocie kuchennym; pulsuj do zmielenia. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn