Grillowana polędwiczka wieprzowa a la Rodriguez z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo

Grillowana polędwiczka wieprzowa a la Rodriguez z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 445 kalorii, 49g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz habanero chile, sok pomarańczowy, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Guawy Szkliwione Szaszłyki Z Miecznika Z Pomarańczą Habanero Moj, Polędwiczki wieprzowe z pikantną glazurą z guawy, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej.
Wieprzowinę posmarować olejem, a następnie doprawić solą i pieprzem. Odstawić kilka łyżek glazury Guava do szczotkowania gotowanej wieprzowiny. Grilluj przez 4 do 5 minut na stronę, często szczotkując glazurą z guawy.
Wyjmij z grilla, ponownie posmaruj glazurą i pozostaw na 10 minut. Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala, skropić pomarańczowo-Habanero Mojo i natychmiast podawać.
Galaretkę, musztardę i sok pomarańczowy ubić razem w małej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj sok z limonki, sok pomarańczowy i habanero chile i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Ubić kolendrę i kminek, doprawić do smaku solą i pieprzem.