Grillowana Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana polędwiczka wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone ziele angielskie, nasiona gorczycy, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 44 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Przyprawą Jerk (Bezglutenowa), Jamaican Jerk Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe z salsą ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz paprykę habanero, cebulę, zieloną cebulę, imbir i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym. Blend do całkiem dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Habanero ChiliHabanero Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj cydr, biały ocet, sos sojowy, oliwę z oliwek i cukier. Doprawić ziarnami gorczycy, solą, pieprzem, tymiankiem, zielem angielskim, gałką muszkatołową i cynamonem. Dalej mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Polędwicę wieprzową umieścić w płytkim naczyniu żaroodpornym; zalać marynatą i wmasować w mięso, aby cała wieprzowina była pokryta. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Lekko ruszt olejowy. Płyty grillowe z polędwicy na gorących węglach, obracając się w razie potrzeby, aby nie palić, ale umożliwiając ładne ślady grilla i brązowienie. około 6 do 7 minut z każdej strony, lub dopóki temperatura wewnętrzna nie osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Mięso wyjąć z grilla; pokroić cienko i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Durigutti Familia Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec to bogate wino z nutami fig, kakao , kawy, śliwek, które łączą się, aby dać intensywne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 44 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn