Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką

Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej polędwicy wołowej z grillowaną dymką. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 729 kalorii, 32G białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, chrzan, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Dymka i żeberka, Zaklinacz: Cebula Dymka Z Grilla, oraz Grillowane szparagi i Dymka z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Grind tosty przyprawy w młynku do przypraw i dodać do małej miseczki z cayenne. Złóż koniec ogona wołowiny pod, aby utworzyć rolkę mięsa, która jest nawet grubości. Związać sznurkiem rzeźnika, aby zabezpieczyć. Pomoże to mięso gotować równomiernie i łatwo się nim obchodzić. Po związaniu polędwicy wołowinę obficie doprawić solą i natrzeć mieszanką przypraw. Pomasuj oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polędwicę umieścić na rozgrzanym grillu i grillować ze wszystkich stron, aż będzie bardzo brązowa i zwęglona Na Zewnątrz. Gdy polędwica jest ładny i brązowy ze wszystkich stron, przenieść go do chłodniejszej części grilla i zamknąć grill i gotować, aż zostanie ugotowany do pożądanej doneness (średnio rzadkie dla mnie), o 20 do 25 minut lub tak dla średnio rzadkie. Jeśli gotowanie w pomieszczeniu, umieścić mięso w nagrzanym piekarniku 375 stopni F do pieczenia do pożądanej doneness, około 125 do 130 stopni F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjmij mięso z grilla lub piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na około 10 minut przed krojeniem; dzięki temu polędwica będzie bardzo soczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
W międzyczasie cebulę wrzucić z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą i ułożyć na rozgrzanym grillu. Grilluj, aż będą miękkie i zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Zdjąć z grilla i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Aby służyć, Usuń sznurek z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Pokroić w stosunkowo cienkie plastry, ale grubsze, jeśli wolisz.
10
Podajemy 3 plastry wołowiny, do każdej porcji, z grillowaną cebulą i łyżką śmietany chrzanowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
MMMMM...WIELKIE MIĘSO!
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
Połącz wszystkie składniki w misce do serwowania. Smak przypraw, w razie potrzeby dostosuj sól. Bułka z masłem!
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn