Grillowana Pierś Z Indyka Z Sosem Chili

Grillowana pierś z indyka z sosem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 357 kalorii, 33g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sos chili, połowę piersi indyka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana pierś indyka z chili kminkiem Rub, Pierś Z Indyka Pieczona Chili, oraz Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Wymieszać margarynę, 3 łyżki sosu chili i sos Worcestershire. Rozluźnij skórę na indyku w 4 lub 5 miejscach. Ostrożnie łyżka mieszanki sosu chili równomiernie pod skórą. Natrzeć skórę indyka olejem, posypać solą i pieprzem. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części indyka.
Przykryć i grill indyka, strona skóry w dół, 4 do 6 cali od średniego ciepła 20 minut; włączyć. Przykryj i grilluj 35 do 45 minut dłużej lub do termometru 77° i sok z indyka nie jest już różowy, gdy środek jest cięty.
Wyjąć indyka z grilla; przykryć namiotem foliowym.
Odstawić na 10 minut. Pokrój indyka.
Skropić dodatkowym sosem chili.