Grillowana Pierś Z Indyka Z Sosem Chili

Grillowana Pierś Z Indyka Z Sosem Chili
Grillowana pierś z indyka z sosem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 357 kalorii, 33g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sos chili, połowę piersi indyka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana pierś indyka z chili kminkiem Rub, Pierś Z Indyka Pieczona Chili, oraz Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszać margarynę, 3 łyżki sosu chili i sos Worcestershire. Rozluźnij skórę na indyku w 4 lub 5 miejscach. Ostrożnie łyżka mieszanki sosu chili równomiernie pod skórą. Natrzeć skórę indyka olejem, posypać solą i pieprzem. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Przykryć i grill indyka, strona skóry w dół, 4 do 6 cali od średniego ciepła 20 minut; włączyć. Przykryj i grilluj 35 do 45 minut dłużej lub do termometru 77° i sok z indyka nie jest już różowy, gdy środek jest cięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjąć indyka z grilla; przykryć namiotem foliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Odstawić na 10 minut. Pokrój indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6
Skropić dodatkowym sosem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn