Grillowana Pierś Z Indyka Musztarda MIODOWA

Grillowana Pierś Z Indyka Musztarda MIODOWA
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj grillowaną pierś z indyka z musztardą miodową. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 3,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka sosu miodowo-musztardowego, sól, pierś z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierś Z Indyka Miodowo-Musztardowego, Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową, oraz Grillowany Miód-Dijon Solone Piersi Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, umieść patelnię z 1/2 cala wodą bezpośrednio pod obszarem grillowania i ułóż węgle wokół krawędzi paleniska.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do ogrzewania pośredniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W małej misce wymieszaj bazylią, rozmarynem, solą i pieprzem. Mieszankę bazylii pocierać ze wszystkich stron indyka. Włóż termometr do mięsa z grilla, aby końcówka była w najgrubszej części indyka i nie dotykała kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
Cała TurcjaCała Turcja
BazyliaBazylia
KościKości
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść indyka, skórkę w dół, na grillu nad patelnią ociekową lub nad nieogrzewaną stroną grilla gazowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
5
Pędzel z opatrunkiem. Przykryć i grillować na średnim ogniu 30 minut. Turn turkey; pędzel z opatrunkiem. Przykryć i grillować 2 do 3 godzin dłużej, szczotkując od czasu do czasu sosem, aż termometr wskaże 77°, a sok z indyka nie będzie już różowy po przecięciu środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć indyka z grilla; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn