Grillowana papryka i warzywa
Grillowana papryka i warzywa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, bazylii, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Birmańskie Warzywa Z Ostrą Papryką, Kolorowe Grillowane Warzywa, oraz Grillowane Letnie Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce.
Pokrój paprykę na duże kawałki, odrzucając nasiona i membrany.
Cukinię przeciąć na pół w poprzek; każdy kawałek przeciąć na pół wzdłuż.
Cebulę pokroić na duże kawałki. Pokroić bakłażana w plastry 1/2 cala.
Dodaj warzywa do marynaty; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Wyjąć warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę. Grill, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (350 do 40
10 do 12 minut lub aż po prostu przetargu, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.