Grillowana papryka, cebula i pieczarki
Grillowana papryka, cebula i grzyby może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz liście bazylii, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grzyby W Escabeche Z Czerwoną Papryką I Chiles De Árbol, Śródziemnomorska papryka nadziewana z kuskusem, kurczakiem i pieczarkami, oraz Smażony groszek Snap, papryka i grzyby Shitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill grzewczy. W dużej misce, połączyć olej, pieprz przyprawione sól i bazylia; dobrze wymieszać.
Dodać warzywa; wrzucić do herbu.
Gdy gotowy do grillowania, umieścić cebulę i paprykę w koszu grill lub bezpośrednio na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 6 protokół.
Dodać grzyby do kosza grillowego; gotować 6 do 10 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie, obracając od czasu do czasu.