Grillowana noga jagnięcina z rozmarynem, pieczone gruszki i czarny pieprz Polenta

Grillowana noga jagnięcina z rozmarynem, pieczone gruszki i czarny pieprz Polenta
Grillowana noga jagnięcina z rozmarynem, pieczone gruszki i czarny pieprz polenta wymaga około 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 856 kalorii, 55g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz sól, masło, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z rozmarynem i czarnym pieprzem, Pierś z kaczki pieczona w pieprzu z grillowanymi śliwkami, oraz Pieczona rzepa i gruszki z Rozmarynowo-miodową mżawką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W blenderze połączyć czosnek, rozmaryn i 3/4 szklanki oleju; doprawić solą i pieprzem. Puree, aż wszystko się połączy, tworząc pastę; odstawić na kilka minut, aby smaki się ożeniły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połóż baranka na płasko, otwórz jak książkę. Score powierzchni lekko z nożem do parkowania. Pocierać jagnięcinę pastą czosnkową, mając pewność, że w nacięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Zwinąć jagnięcinę i związać sznurkiem rzeźnika, aby utrzymać pieczeń razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Przygotuj zewnętrzny grill gazowy lub węglowy. Jagnięcinę obficie dopraw solą i pieprzem ,a następnie umieść na gorącym grillu (połóż na górnym stojaku, jeśli używasz grilla gazowego). Sear Na Zewnątrz mięsa, obracając się, aż brązowy dookoła, ale nie char. Zamknij pokrywę grilla i piecz przez 30 minut. Jagnięcina odbywa się, gdy środek jest nadal różowy, a temperatura wewnętrzna czyta 135 stopni F. pozwól jagnięcinę na 10 minut, aby soki osiadły przed odcięciem sznurka i krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
6
Aby przygotować gruszki, przekrój je o połowę wzdłuż i wytnij rdzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Umieść gruszki twarzą do dołu na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Skropić 4 łyżkami oleju, wrzucić na wierzch 8 gałązek rozmarynu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Piec przez 20 do 25 minut, aż gruszki będą miękkie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Aby podać, łyżkę polenty na podstawie talerza i położyć kilka plastrów jagnięciny na wierzchu; skropić odrobiną oleju i doprawić solą i pieprzem. Na każdy talerz nałóż gruszkę, twarzą do góry i skrop je octem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dekoruj gałązką rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
12
W dużym garnku zagotuj wywar z kurczaka i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Płyn zostanie wchłonięty, a mączka kukurydziana się zamknie; nie świruj, po prostu przebijaj. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gęsta i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać śmietanę i masło; nadal mieszać aż włączone, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
14
Zdjąć z ognia, złożyć parmezan i czarny pieprz i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn